AKHB Tibbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mehmet AKDAĞ hastanemize ziyarette bulundu.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzman Dr. Mehmet Akdağ bugün hastanemize ziyarette bulundu. Akdağ daha sonra Başhekimimiz Dr. Tevfik Yazan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Muhammet Karaman, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Gamze Taşkın ile birlikte acil servisimize ziyarette bulunarak hastaların ve sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi. Mehmet Akdağ ve Başhekimimiz Dr. Tevfik Yazan hastalarla tek tek ilgilenerek sorunları ve rahatsızlıkları konusunda bilgi aldı. Fizik Tedavi ünitemizide yerinde gören Akdağ, Robotik Rehabilitasyon (Robogait) tedavi ve fizik tedavi hastaları ile birlikte kaç hastaya hizmet verildiği konusunda Başhekimimiz Dr. Tevfik Yazan'dan bilgi aldı. Daha sonra yakında hizmet verecek olan yeni hastanemiz konusunda da istişarelerde bulunuldu.

29-12-2016