Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 78. yıl dönümünde törenle anıldı.

Hastanemizin önünde bugün Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78. yıl dönümü nedeni ile bir anma töreni düzenlendi. Gerçekleşen anma törenine başta Başhekimimiz Dr. Tevfik YAZAN olmak üzere hastane yöneticileri, doktorlar, hemşireler ,hastane çalışanları ve birçok hasta katıldı. Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu saat olan 09:05'te siren sesiyle bayraklar yarıya indirildi ve Atatürk ile şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşının okunması ile program sona erdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başhekimimiz Dr. Tevfik YAZAN Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 78. yılında buradan bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor ve saygıyla anıyorum.Ülke olarak kendisine müteşekkiriz.Ulu Önderi sonsuzluğa uğurladığımız bugünde Ulu Önderi, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi,15 temmuz demokrasi şehitlerimizi ve tüm ecdadımızı bir kez daha buradan rahmet ve şükranla anmak isiyorum dedi.YAZAN, başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz için herkesi fatiha okumaya davet ediyorum dedi.

10-11-2016