Sağlık Haftası Etkinlikleri bugün başladı.

14 Mart Tıp Bayramı ve Sağlık Haftası Etkinliklerimizin ilki Alanya Kültür Merkezinde gerçekleşti.Hastane çalışanlarının hazırlamış olduğu fotoğraf,resim,rölyef sergisinin açılışıyla başlayan programa Antalya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr.Necat YILMAZ,İdari Hizmetler Başkanı,Abdullah MEMİŞ,Alanya Belediye Başkanı Adem Murat YÜCEL,Antalya Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin GÜNEY,Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa BERBEROĞLU,İlçe Protokolü,sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.Yapılan açılıştan sonra hastane çalışanları tarafından hazırlanan stantlar gezildi. Antalya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr.Necat YILMAZ yaptığı konuşmada Alanya’daki etkinliklerde bulunduğum için çok mutluyum,emeği geçen herkese çok teşekkür ederim,Sağlık çalışanlarının 14 mart tıp bayramını kutluyorum dedi.Hastane Yöneticimiz Dr.Tevfik YAZAN yaptığı konuşmada Türkiye’de Tıp’ın tarihçesine ve günümüze kadar süren fedakarca yolculuğuna değinerek sağlık çalışanlarına şiddetin son bulduğu bir gelecek dileyerek tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı.Programda ayrıca meslekte 40.yılını dolduran doktorlarımızada AKHB Genel Sekreteri Prof.Dr.Necat YILMAZ ve AKHB İdari Hizmetler Başkanı Abdullah MEMİŞ tarafından teşekkür plaketi verildi.Program Sağlık çalışanlarının hazırladığı yan flüt,ney dinletisi ve dans gösterileriyle devam etti.

10-03-2015