Hastanemizin Gülen Yüzleri Sağlık Çalışanlarımıza Kutlama

HASTANEMİZİN GÜLEN YÜZLERİ SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA KUTLAMA
Hastane Yönetiminden çalışanlarına kutlama. 14 Mart Tıp bayramı nedeniyle yönetim ,hastane çalışanlarıyla bir araya geldi. Hastanemizin gülen yüzü sağlık çalışanlarımıza küçük bir sürpriz yaparak her daim yanında olduklarını dile getirdi. Kutlama; Yaş pasta kesilerek ve sağlık personelin gitar dinletisiyle devam etti. Sağlık çalışanları hastane yönetiminin de 14 Mart Tıp Bayramını kutlamayı unutmadı. Hastane yönetimi sağlık çalışanlarına Bu güzel jestlerinden dolayı teşekkür etti. Hastane yönetimi; “Sağlık en değerli hazinedir” anlayışı ile çıktığımız bu yolda sağlık çalışanlarının ne kadar kutsal bir görevi ifa ettiklerinin farkındayız. Bu kutsal mesleği fedakar ve özverili bir şekilde yerine getirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Kutsal hekimlik mesleğini her koşulda büyük bir özveriyle gerçekleştiren tüm hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz dedi.

14-03-2017